Wie zijn we

Wie zijn we

In 1963 richtte Karel Gielis Veevoeders Gielis op. Het veevoederbedrijf produceerde voeder voor kippen, varkens en runderen en distribueerde het aan landbouwers. Het bedrijf kende een exponentiële groei.

In de jaren negentig nam ik, Eric Gielis, de zaak over van mijn vader en breidde het assortiment verder uit. In 2010 stopten we met het produceren en verdelen van veevoeders en bouwden we de productiehal om tot winkelruimte voor een tuin- en hobbycentrum.

Ondertussen is onze groothandel uitgegroeid tot een omvangrijke winkel voor de particuliere klant. Vijftig jaar kennis en ervaring in de sector vertaalt zich vandaag de dag in een ruim en kwalitatief assortiment.

Exclusief in het aanbod is het beproefde voer voor jumpingpaarden volgens onze eigen traditionele formule en het gespecialiseerde caviavoer, met een verrijkte samenstelling. Aangezien we die voeders ter plaatse voor u in de gewenste hoeveelheid kunnen afwegen en verpakken, houden we de kwaliteit hoog en de prijs laag.

Samen met mijn echtgenote, Liesbet Raeymakers, sta ik dagelijks voor u klaar met onze expertise en jarenlange ervaring. Als gediplomeerd verkoper van het topmerk Weber, wijs ik u graag de weg in de nieuwste barbecuemodellen. Het toezicht op de hoogstaande kwaliteit is dan vooral het stokpaardje van Liesbet. Als familiebedrijf dragen we een warme klantgerichtheid en persoonlijke service hoog in het vaandel. U kunt steeds rekenen op ons deskundig advies. Enkele doeltreffende boerenwijsheden geven we er graag bovenop!